Bejelentés


7 DAYLY WEALTH MINIMÁLIS BEFEKTETÉS, MAGAS KAMATTAL


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
AMIG ÖN PIHEN, A PÉNZE DOLGOZIK!


10 DOLLÁRBÓL HOGYAN LESZ EGY ÁTLAGEMBERNEK IS ELÉRHETŐ TISZTES JÖVEDELME?A képre kattintva tud regisztrálni:
Arról mindenki tud, hogy vannak olyan befektetői programok, amik csillagászati hozamokat adnak – a gond csak az velük, hogy a nagyközönség számára nem hozzáférhetőek. Ezen a gyakorlaton változtat az a program, amiről az alábbiakban értesülhetsz!

ÁTLAGEMBEREK SZÁMÁRA ELKÉPZELHETETLEN HOZAMOK!
A SevenDayWealth nevű, USA-ban bejegyzett társaság mögött olyan – részben európai, részben amerikai – emberek állnak, akik már 20 éve ezen a piacon ténykednek, energiával, nemesfémekkel és nagyon sok olyan eszközalappal foglalkoznak, amik kiugró nyereséget tudnak termelni. Kapcsolataik kiterjednek Oroszországra, Kínára, Indiára és gyakorlatilag az egész világra, tanácsadóik a nap 24 órájában figyelemmel kísérik a világban zajló folyamatokat, akkor is képesek nyereséget elérni, ha a piac akár felfelé, akár lefelé megy, vagy stagnál. E hozamok jelentős részét visszaosztják a befektetői Klub felé, ami veszteség pedig adódik egyes tranzakciókon, azt a többi nyereség bőségesen fedezi. Átlagemberek számára elképzelhetetlen hozamokról beszélünk, ami így a Klubtagoknál jelentkezik:

Napi 1-3% hozam, az elért eredmények függvényében.

MÁR 10 DOLLÁRRAL INDÍTHATÓ, 1-2 HÓNAPOS LEKÖTÉSSEL
Nem offshore cég, de nem is HYIP, pay to surf vagy hasonlók. A Cég a NAIC-nál (National Association Of Investment Clubs – Befektetői Klubok Nemzeti Szervezete) van regisztrálva, kifogástalan a hírneve, vannak partnereik az USA-ban, Kanadában, egész Európában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában és Dél Amerikában. A Klub az amerikai pénzügyi felügyeleti szervek szigorú kontrollja alatt áll, másképp nem is működhetne. Azért hozták létre a SevenDayWealth befektetői klubot, hogy e kimagasló hozamlehetőségeket a nagyközönség számára is hozzáférhetővé tegyék, ezáltal olyan tőkéket is beemelhessenek a kereskedéseikbe, amik eddig el voltak zárva ezektől a lehetőségektől. Ezért már havi 10 dollárral indítható a befektetésünk, 1-2 hónapos lekötéssel. Három program közül lehet választani:
– Silver:10 dollár/hó (kb. 1920 Ft) befizetéssel;(jelenlegi árfolyamon)
– Gold:22,95 dollár/hó (kb. 4000 Ft) befizetéssel;
– Platinum:45,95 dollár/hó (kb. 8000 Ft) befizetéssel;

Normál befektetési kondíciók mellett 10 dollárral nem sokat lehetne kezdeni. Itt azonban e kisösszegű befizetések a naponta jóváíródó magas hozamok mellett látványos eredményeket képesek hozni, ahogy azt az alábbi példából is láthatjuk:
PÉLDA NAPI 1% FELTÉTELEZETT HOZAM ESETÉN, FORINTBAN:
Silver (1900 Ft/hó) Gold (4000 Ft/hó) Platinum (8000 Ft/hó)
1 év: 250 000 Ft 500 000 Ft 1 000 000 Ft
2 év: 9 000 000 Ft 20 000 000 Ft 40 000 000 Ft

Példánkban feltételeztük, hogy a havi befizetéseinket nem vesszük fel, hanem bent hagyjuk végig a számolt időszak alatt. Mint látható, a hozam napi jóváírása igen erős növekedést eredményez. Ez azonban csak a kisebb része a jövedelmeknek!

HÁLÓZATI JUTALÉKOK MINDENKINEK!
Arra már bizonyára mindenki látott példákat, hogy valaki – komoly hálózatépítő tevékenységgel – kimagasló hálózati jutalékokat, sőt, akár passzív jövedelmeket is keresett. Azonban úgy jutni ilyen passzív jövedelmekhez, hogy ezért semmi hálózatépítő tevékenységet ne kelljen végezni, és elég legyen pusztán csak tagnak lenni, nos, ilyesmi nem nagyon szokott történni. A SevenDayWealth befektetői klub ebből a szempontból is valami egészen újat, forradalmit hozott a hálózatok világába! Egy zseniális kifizetési rendszer és egy automata hálózatépítő szoftver segítségével ugyanis garantáltan épülni fog azok hálózata is, akik az égvilágon semmit nem tettek érte! Egy 3-as szerveződésű és 10-es mélységű mátrixot képzelj el, ami automatikusan töltődik az új tagok becsatlakozásával. Akik Hozzád regisztrálnak, természetesen garantáltan a Te hálózatodban kerülnek elhelyezésre, a legközelebbi pozíción, de – mivel szélességben mindenki alatt csak 3 szabad pozíció van, a 4.,5. stb. tagok már csak mélységben helyezhetők el, a már regisztrált tagok alá. Akik nem építenek hálózatot, ők 7 mélységből garantáltan megkapják a jutalékot, ami így akár 2400 dollár is lehet havonta, a befektetéseken és azok hozamain felül.

MIÉRT ÉRDEMES MÉGIS SOK-SOK FRONTOT BEHOZNI?
Természetesen azért, mert aki építi is a hálózatát, az ennél nagyságrendekkel több jutalékot is kereshet! Néhány hónap elteltével már nem kell a havi díjakat fizetnie, mivel a jutaléka fedezi ennek az összegét, és a hálózatépítők már 10 mélységből akár 50 ezer dollár jutalékot is kereshetnek. Ezen felül azért is különösen érdemes minél több tagot szponzorálni, mert az előző jutalékokon felül van egy úgynevezett MATCHING Bonusz, amit a hálózatépítőknek az általuk csatlakoztatott tagok JUTALÉKA után fizet a Cég! Itt már nem érvényesül a hármas szabály, mindenki számít, aki rajtunk keresztül csatlakozott, akár tíz, vagy akár száz ember is! ! A Matching bonuszt az első 2 mélységből kapjuk: a közvetlenjeink jutalékának megkapjuk az 50%-át, az őalattuk lévő – tehát nekünk 2. vonalas – munkatársak jutalékának pedig megkapjuk a 25%-át!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!